Coleslaw dressing, sådan laver du Coleslaw dressing
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(8 personer)
Coleslaw dressing
Amerikansk Coleslaw
1 kg hvidkål 5 gulerødder
Coleslaw marinade: 2 spiseskeer dijonsennep 1 dl. æbleeddike, hvidvinseddike kan også bruges 3 teskeer sellerisalt 2 spiseskeer sukker 1 teske spidskommen, stødt Salt og peber
Coleslaw dressing: 2 dl creme fraiche 18%, 9% kan også bruges. 2½ dl mayonaise salt og peber 1 spiseske sukker
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Snit hvidkålen meget fint.
Riv gulerødderne groft på et rivejern.
Bland hvidkål og gulerødder.
Pisk ingredienserne til marinaden sammen. Kom kålblandingen i marinaden og lad trække i 30-40 min. Du skal huske at rører rundt i blandingen jævnligt.
Bland alle ingr. til coleslaw dressingen og rør sammen.
Hæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw dressingen og vend det hel rundt. Den sidste del bør gøres kort tid inden serveringen.
|
Værd at videColeslaw dressing - sådan laver du Coleslaw salat
|
|