Mørbradgryde med kartoffelmos


Mørbradgryde med kartoffelmos, opskrift på Mørbradgryde med kartoffelmos

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Mørbradgryde med kartoffelmos

2 stk. svine-mørbrad
2 dåser cocktailpølser
1 stor rød eller grøn peberfrugt
2 løg
1 kg. Champignon
2 pk. bacon i tern
1 dåse hakkede tomater gerne med hvidløg
1-2 fed knust hvidløg
½-1 lille teske groft chili
1-2 spiseskeer paprika
salt og friskkværnet peber
1 boullionterning
½ l. fløde
Mel til jævning

Denne lækre opskrift på Mørbradgryde er god både til hverdag og fest når der er gæster.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Mørbraden pudses af og skæres i store tern.

Champignon renses i vand og skæres i kvarte stykker.

Du skal brug en stor gryde til denne dejlige Mørbradgryde.

Bacon steges og tages op af gryden igen.
Herefter brunes champignon i gryden og tages op igen.
Løg og peberfrugt skæres i tern og steges i lidt fedtstof i en gryde og tages herefter op.
Mørbraden brunes herefter sammen med chili og paprika i gryden.
Når kødet er brunet godt kommes løg, peberfrugt, bacon og champignon tilbage i gryden igen og blandes godt sammen med hvidløg - hmmm, det bliver godt det her :)

Herefter kommes en dåse hakkede tomater samt vand så det lige dækker retten. Så skruer jeg ned for varmen og lad retten simre i 50 min.
Når der mangler 20 min af de 50 min, kommer man pølserne i gryden.

Når retten er færdig skrues lidt op for varmen igen og der hældes fløde i.
Når retten begynder at småkoge jævnes sovsen med en meljævning eller sovsejævner til den har en god konsistens, og denne konsistens må godt være så sovsen har lidt fylde og ikke er så tynd.

Smag til sidst retten til med salt og friskkværnet peber.

Værd at vide
Super fantastisk opskrift på Mørbradgryde med kartoffelmos