Tunmousse med tun i vand, opskrift på Tunmousse med tun i vand
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(8 personer)
Tunmousse med tun i vand
2 dåser tun i vand cirka 350-400 gram 200 gram blødt smør 1 dl Cremefraiche 18% 1½ teske friskpresset citronsaft ½ teske groft salt friskkværnet peber efter behag
Pynt til Tunmousse (alle dele behøves ikke) Tomat Agurk Purløg Brøndkarse Salatblade Citron
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hæld tun til afdrypning i en si.
Kom tun i en skål og findel den så der ikke er store klumper tun. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør alle tunmousse ingredienserne sammen og smag moussen til med groft salt og peber.
Fyld tunmoussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskab, den skal helst stå i køleskab i min. 6 timer, men du kan lave opskriften om formiddagen og servere om aften :)
Jeg pynter min tunmousse med skriver eller både af tomater, en fin skrive agurk, og drysser med fint skåret purløg, en skrive citron topper lige pyntet. Brøndkarse kan også fint bruges, men vælg det du ønsker og bedst kan lide.
|
Værd at videSuper god og sund opskrift på Tunmousse med tun i vand
|
|