Klassisk Boller i Karry


KLASSISK BOLLER I KARRY, opskrift på klassiske Boller i Karry

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Boller i Karry

600 gram hakket svinekød 3-8 %
2 æg
3 teske salt
peber
6 spiseske mel
3 dl. mælk

3 dl. kogevand fra kødbollerne
6 dl. mælk
2 spiseske mel
2 spiseske oliemargarine
Maizena majsstivelse eller saucejævner
6 teske karry
2 teske salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør svinekød med æg, salt, peber og mel og rør mælken i små doser.

Bring 2 liter vand i kog i en stor gryde.

Form kødboller på størrelse med en cirka valnød med en ske dyppet i koldt vand og læg dem i vandet efterhånden.
Når de flyder op til overfladen er de færdige og tages op. Kog alle kødbollerne på denne dejlige måde.

Smelt margarinen og "brænd" karry af heri. Tilsæt mel og lidt kogevand og pisk.
Pisk resten af vandet i lidt efter lidt.

Pisk mælken i og bring i kog. Jævn med Maizena sovsejævner hvis nødvendigt.

Smag til med salt og peber og put kødbollerne i saucen. Lad dem blive helt varme igen.

Server med ris og grønsager, der er dog mange der elsker kogte kartofler som tilbehør, men jeg er nu mest til ris.

Værd at vide
Super god opskrift på klassisk Boller i Karry