Den rigtige Svenske Pølseret


DEN RIGTIGE SVENSKE PØLSERET, opskrift på den rigtige Svenske Pølseret

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Den rigtige Svenske Pølseret

700-900 gram kogte kartofler
8-9 pølser
1 zittauerløg
10 gram smør
3 teske paprika edelsüss
1 dåse koncentreret tomatpure
½ dl. Piskefløde 38%
2 dl. skummetmælk
½ teske groft salt
Salt og peber

Pynt
Kort klippet purløg

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kartofler og pølser i halv små stykker.
Pil og hak løget.

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i 1-2 min.
Tilsæt paprika og pølser og lad det varme med i 3-4 min.

Skru ned til middel varme og tilsæt kartofler, tomatpure og de øvrige ingredienser.

Lad retten koge i cirka 10 min. eller til retten er godt varm.

Pynt med kort klippet purløg.

Værd at vide
Her er opskriften på den Rigtige Svenske Pølseret... mums