Hjemmelavet Risengrød


HJEMMELAVET RISENGRØD, opskrift på hjemmelavet risengrød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Hjemmelavet Risengrød

3 dl vand
180 gram grødris
1 liter letmælk
¼ teske groft salt

Kanelsukker og smør til toppen
4 spiseske sukker
2 teske stødt kanel

50 gram smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bring vand og ris i kog, gerne i en tykbundet gryde.

Kog risene ved jævn varme og under omrøring i 2-3 min.

Tilsæt mælk og bring blandingen i kog.

Kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i cirka 10-12 min.
Læg låg på gryden og kog i cirka 20-25 min.
Rør ofte i Risengrøden.

Hvis Risengrøden er lidt tynd så kog den i yderligere 3-4 min. uden et låg.

Smag til med salt.

Kanelsukker:
Bland sukker og kanel.

Når du servere kommer du Risengrøden i en varm skål, og pynter med en god klat smør på toppen af Risengrøden, og drysser lidt kanelsukker på inden servering.

Værd at vide
MUMS - lækker opskrift på hjemmelavet risengrød