Risengrød med kanelsukker


Risengrød med kanelsukker

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 50 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Risengrød med kanelsukker

3 dl vand
180 gram grødris
1 liter letmælk
¼ teske groft salt

Kanelsukker og smør til toppen
4 spiseske sukker
2 teske stødt kanel

50 gram smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bring vand og ris i kog, gerne i en tykbundet gryde.

Kog risene ved jævn varme og under omrøring i 2-3 min.

Tilsæt mælk og bring blandingen i kog.

Kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i cirka 10-12 min.
Læg låg på gryden og kog i cirka 20-25 min.
Rør ofte i Risengrøden.

Hvis Risengrøden er lidt tynd så kog den i yderligere 3-4 min. uden et låg.

Smag til med salt.

Kanelsukker:
Bland sukker og kanel.

Når du servere kommer du Risengrøden i en varm skål, og pynter med en god klat smør på toppen af Risengrøden, og drysser lidt kanelsukker på inden servering.

Værd at vide
Den helt klassiske Risengrød med kanelsukker, som vi alle elsker..