Vildsvineragout


VILDSVINERAGOUT, opskrift på lækker Vildsvine-ragout

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Vildsvineragout

400 gram vildsvinesmåkød
Marinade:
1 gulerod
1 løg
2 fed hvidløg
1 laurbærblad
1 kvist timian
6 hele peberkorn
3 dl hvidvin
3 spiseske hvidvinseddike
50 gram smør
250 gram markchampignon eller andre svampe
1 dl piskefløde
maizena
salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Gør grøntsagerne i stand og bland dem med hvidvin og krydderierne til en marinade som hældes over kødet.
Det skal trække tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne til næste dag.
Tag kødet op af marinaden og tør det. Si marinaden og stil den til side.
Varm smørret i en gryde og brun kødstykkerne på alle sider, krydder med salt og peber, drys mel over og rør godt i gryden til det bliver ensartet brunt.
Tilsæt marinaden og lad det koge ved svag varme i 30-40 minutter.
Gør svampene i stand og steg dem på en pande. Rør fløden i ragouten og tilsæt svampene til sidst. Server med kogte ris eller tagliatelle og blandet salat.
Tilbehør:
Server med kogte ris eller tagliatelle og blandet salat. God fornøjelse...

Værd at vide
Super lækker opskrift på Vildsvineragout