KOTELETTER I FAD MED CHAMPIGNON, (med billede) opskrift på Koteletter i fad med champignon
|
Tilberedningstid:
45 min.
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Koteletter i fad med Champignon
4 koteletter af svin 3 store løg 400 g. champignon 2,5 dl fløde 1 dåse hakkede tomater 4 skiver mild ost 2 teske paprika 2 teske peber 1 teske salt 1 teske chilisauce 1-2 teske citronsaft
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær fedt væk fra koteletterne, og drys lidt peber og paprika på dem. Svits koteletterne på panden i en smule margarine (Blot 30 sekunder på hver side ved middelhøj varme).
Kom koteletterne i et ildfast fad, og læg en skive ost på hver af dem.
Pil og hak løgene groft. Vask champignon og skær dem i kvarte eller skiver, alt efter størrelsen. Med lidt margarine i en pande med høje sider (alternativt en gryde med tyk bund), svitses løg og champignon ved middel varme, indtil løgene er bløde.
Tilsæt hakkede tomater og fløde i panden, og tilsæt krydderierne, incl. citronsaft. Lad sovsen simre i 10 minutter, og hæld den så over koteletterne.
Fadet skal stå i ovnen i cirka 30 minutter ved 190 grader, gerne varmluft.
Server med basmati ris og groft flutes. Pynt med små, friske basilikumblade - velbekomme.
|
Værd at videGod opskrift Koteletter i fad med Champignon
|
|