Rejetærte med forårsløg


REJETÆRTE. Opskrift Rejetærte med forårsløg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Dej:
150 g mel
1 æg
1 ½ dl yoghurt naturel
1 knsp. salt.
Fyld:
3 forårsløg
150 g pillede rejer
2 æg
2 dl fløde 9%
1 dl piskefløde
1 tsk. Majsstivelse
salt
lidt cayennepeber.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Ælt en lind dej af mel, æg, yoghurt og salt. Læg et stykke bagepapir i bunden af en tærteform ca. 24 cm, bred dejen ud i formen og godt op ad siderne. Snit forårsløgene i ringe lidt på skrå og blancher dem i 1 ½ min. i spilkogende vand. Hæld dem over i et dørslag og køl dem af under rindende koldt vand. Dup dem helt fri for vand på et stykke køkkenrulle. Pisk æggene let sammen og bland fløde og majsstivelse i. Smag til med salt og cayennepeber. Vend rejer og forårsløg i æggeblandingen og fyld det i formen. Sæt tærten i ovnen på næstnederste rille ved 230 grader. Skru ned efter 5 min. til 200 grader og bag tærten i 20-25 min. Kan serveres lun eller kold.