Frikadeller til Påske bordet


FRIKADELLER TIL PÅSKE BORDET, opskrift frikadeller til Påske

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
Frikadeller til Påske bordet

1000 g. Hakket svinekød 8-12 % fedt
3 teske Salt gerne groft
150 g. Hvedemel
2 Æg
3-4 Løg
3 dl. Letmælk (Du skal lige have en sjat ekstra i køleskabet)
½ teske Peber

Til Frikadelle stegningen:
40 g. Margarine
2 spiseskeer Olie

Denne portion frikadeller giver cirka 16-22 styk alt efter størrelsen du laver.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør rundt i kødet med salt, 2-3 min.

Riv løgene på et rive-jern i små stykker.

Tilsæt alle øvrige ingredienser, og rør til farsen har en ensartet konsistens.
Lad frikadelle farsen hvile i køleskab mindst en halv time.

Du skal formentlig tilsætte lidt mere mælk, hvis farsen er for fast.
Steg frikadellerne på panden, du giver dem lige 2-3 min på hver side, så skruer du lidt ned for varmen, og steger frikadellerne færdige, 3-5 min. mere på hver side.

Værd at vide
Frikadeller til Påske bordet - Det er et must på Påskebordet