FinskBrød


FINSKBRØD, opskrift på dejlige Finskbrød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
FinskBrød

250 g. Smør
360 g. Hvedemel
125 g. Sukker

Brug dette til pynt på FinskBrød:
40 g. smuttede mandler
2 spiseskeer Perlesukker

Til pensling bruges 1 Æg

Denne portion giver cirka 80 stk. dejlige Finskbrød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smuldr smør og hvedemel til en grynet masse.
Tilsæt sukker og ælt dejen sammen.
Min oplevelse er at dejen virker noget grynet i begyndelsen, men samler sig igen.
Sæt dejen på køl en time. Dejen trilles i fingertykke stænger og skæres i 3-4 cm. lange stykker.
Bland hakkede mandler og perlesukker i en dyb tallerken.

Pensl kagerne med æg og vend dem i mandelblandingen.
Sæt kagerne på bageplade med bagepapir. Bages 8-9 min. ved 200 grader på næst øverste rille.

Værd at vide
Opskrift på lækre Finskbrød småkager til den dejlige juletid