Tigerrejer i hvidløgsmarinade


TIGERREJER. Opskrift Tigerrejer i hvidløgsmarinade

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
250 g rå tigerrejer med skal
salt
Marinade:
6 spsk. olivenolie
saft af ½ citron
3 pressede fed hvidløg
2 spsk. hakket persille
Tilbehør:
hvidt brød.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bring ca. 1 l letsaltet vand i kog og læg rejerne heri. Lad dem koge i ganske kort tid, til rejerne er lyserøde. Skyl dem derpå i koldt vand, pil dem og læg dem i en skål. Rør nu marinaden sammen, hæld den over rejerne og lad dem trække i ½-1 time ved kælder temperatur – ikke i køleskab. Giv nybagt brød til.