BØF STROGANOFF, opskrift på dejlig Bøf Stroganoff
|
Tilberedningstid:
60 min.
|
|
Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Bøf Stroganoff
900 g. Oksekød i strimler 3-4 mellemstørrelses løg 300 g. Champignon 40 g. Smør 3 spiseske Olie
2 teske Paprika 3 dl. Oksebouillon 3 dl. Piskefløde 38% 100 g. Konc. Tomatpure 1½ dl. Creme fraiche 38 % Salt og Peber
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Brug halvdelen af fedtstoffet til at brune kødet i. Du skal nu bruge panden til andet formål, så du tager kødet op.
Brun de hakkede løg og champignons i den anden halvdel af fedtstoffet.
Kom kød, løg, champignons, paprika, bouillon og fløde i gryden. Kom låg på og lad retten simre i 40-45 min.
Når kødet er dejligt mørt kommes creme fraiche i og retten koges godt igennem. Nu kan du krydre som du gerne vil, smag til med salt og peber.
|
Værd at videVi elsker alle Bøf Stroganoff
|
|