Bøf Stroganoff


BØF STROGANOFF, opskrift på dejlig Bøf Stroganoff

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 60 min.

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Bøf Stroganoff

900 g. Oksekød i strimler
3-4 mellemstørrelses løg
300 g. Champignon
40 g. Smør
3 spiseske Olie

2 teske Paprika
3 dl. Oksebouillon
3 dl. Piskefløde 38%
100 g. Konc. Tomatpure
1½ dl. Creme fraiche 38 %
Salt og Peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Brug halvdelen af fedtstoffet til at brune kødet i. Du skal nu bruge panden til andet formål, så du tager kødet op.

Brun de hakkede løg og champignons i den anden halvdel af fedtstoffet.

Kom kød, løg, champignons, paprika, bouillon og fløde i gryden. Kom låg på og lad retten simre i 40-45 min.

Når kødet er dejligt mørt kommes creme fraiche i og retten koges godt igennem.
Nu kan du krydre som du gerne vil, smag til med salt og peber.

Værd at vide
Vi elsker alle Bøf Stroganoff