Risalamande


RISALAMANDE, opskrift på Risalamande

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
Risalamande

20 dl. Sødmælk
250 g. Grødris
2 kniv spids Salt
2 Vanillestænger

150 g. Smuttede Mandler
5 dl. Piskefløde 38%
150 g. Sukker

Super lækker opskrift mums - Nu er det jul

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Åben vanillestængerne og tag kornene ud.

Kog ris, mælk og vanillestænger ved svag varme under låg cirka 40-50 min.
Rør i grøden nu og da.
Tag vanillestængerne op, afkøl grøden.

Hak mandlerne, gem en til at komme hel i desserten, enten som pynt på toppen eller til mandelgaven. (gem evt. en mandel som reserve)
Rør mandlerne i den kolde grød.
Pisk fløden stiv, kom den forsigtigt i det øvrige.

Smag til med lidt sukker efter behag

Dejlig juleopskrift på Risalamande

Værd at vide
Juleaften er ikke juleaften hvis man ikke får Risalamande