Jødekager


JØDEKAGER, opskrift på lækre Jødekager

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(80 personer)
Jødekager

250 g. Hvedemel
½ teske Hjortetaksalt
150 g. Smør
100 g. Sukker
1 Æg

Til pensling af Jødekager:

1 Æg

Pynt til dine Jødekager:
Kanel
Sukker
Smuttede Mandler

Denne portion giver cirka 80 flotte Jødekager.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Mel og hjortetaksalt blandes.

Fedtstoffet smuldres heri.
Sukker blandes i.
Dejen æltes sammen med ægget.

Jødekage dejen skal hvile koldt i et par timer.

Rulles tyndt, udstikkes, pensles med sammenpisket æg, drysses med kanelsukker og hakkede mandler på midten.

Bagetid: cirka 5-6 min ved 200 grader.

Værd at vide
Jødekager hører julen til og er en super Julekage, men den smager jo faktisk godt hele året.