Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser


MØRBRADGRYDE, opskrift Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(8 personer)
Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser

700 g. afpudset Svinemørbrad
400 g. Bacon i tern
700 g. Champignon
3 stk. Løg

4 dåser Cocktailpølser

Mørbradgryde sauce:
35 g. Margarine
3 spiseske Hvedemel
3½ dl. Piskefløde 38%
100 g. konc. Tomatpure
7 dl. Sødmælk
1½ spiseske Paprika
1½ teske Cayennepeber
1 Bouillonterning

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Sådan laver du Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser:

Puds mørbraden og skær den i tynde skiver.
Hak løgene, rens champignon og skær dem i kvarte stykker.

Steg først bacon og mørbrad på panden, tag dem af.
Steg dernæst løg og champignon på panden og tag også dem af.

Smelt lidt margarine i panden og rør mel ud og tilsæt mælk, fløde, krydderier og bouillon.
Krydr med salt og peber.

Når sovsen er klar tilsættes de andre ting fra panden samt cocktailpølser.
Varm Mørbradgryden godt igennem og server med kartoffelmos, Ris kan bruges, men Kartoffelmos er min foretrukne tilbehør.

Lækker mørbradgryde som altid er et stort hit, denne opskrift er ingen undtagelse - Velbekomme

Værd at vide
Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser