MØRBRAD I FAD, opskrift på Mørbrad i fad - et sikkert hit
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Mørbrad i fad
900 g. afpudset svine-mørbrad 180 g. Bacon i tern 3 Løg 1 stort Rød peberfrugt 2-3 Fed Hvidløg 300 g. Champignon ½ Bdt. frisk Persille 3 dl. Piskefløde 38% Groft Salt og friskkværnet Peber
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bacon i tern svites og brunes af i en pande. Grofthakket hvidløg, løg og peberfrugt tilsættes. Denne blanding drysses med lidt salt og friskkværnet peber og kommes efter bruningen i et pænt stort ovnfast fad.
Champignonerne renses og skæres i kvarte stykker og svitses godt for sig selv i en pande eller en gryde. Champignonerne hældes herefter i fadet og blandes godt med de øvrige ingredienser.
Fløden hældes ved og hakket persille drysses over.
De afpudsede mørbrad drysses med groft salt og friskkværnet peber. Herefter brunes de godt i smør/olie i en pande. Mørbraderne lægges ovenpå og presses forsigtigt ned i fyldet.
Fadet sættes i ovnen ved 200 grader ovn i cirka 40-50 minutter, ikke varmluft.
Svinemørbraderne tages op, skæres i tynde skiver og anrettes derefter ovenpå fyldet igen.
Lækker opskrift på Svinemørbrad-fad til Lørdag aften, som nemt kan tilberedes før gæsterne kommer
|
Værd at videOpskrift Mørbrad i fad, en dejlig klassisker
|
|