Svinemørbrad fad til Lørdag aften


SVINEMØRBRAD, opskrift på Svinemørbrad fad til Lørdag aften

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 40 min.

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Opskrift på Svinemørbrad fad til Lørdag aften

900 g. afpudset svinemørbrad
180 g. Bacon i tern
3 Løg
1 stort Rød peberfrugt
2-3 Fed Hvidløg
300 g. Champignon
½ Bdt. frisk Persille
3 dl. Piskefløde 38%
Goft Salt og friskkværnet Peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bacon i tern svites og brunes af i en pande.
Grofthakket hvidløg, løg og peberfrugt tilsættes.
Denne blanding drysses med lidt salt og friskkværnet peber og kommes efter bruningen i et pænt stort ovnfast fad.

Champignonerne renses og skæres i kvarte stykker og svitses godt for sig selv i en pande eller en gryde.
Champignonerne hældes herefter i fadet og blandes godt med de øvrige ingredienser.

Fløden hældes ved og hakket persille drysses over.

De afpudsede svinemørbrad drysses med groft salt og friskkværnet peber.
Herefter brunes de godt i smør/olie i en pande.
Svinemørbraderne lægges ovenpå og presses forsigtigt ned i fyldet.

Fadet sættes i ovnen ved 200 grader ovn i cirka 40-50 minutter, ikke varmluft.

Svinemørbraderne tages op, skæres i tynde skiver og anrettes derefter ovenpå fyldet igen.

Værd at vide
Lækker opskrift på Svinemørbrad-fad til Lørdag aften, som nemt kan tilberedes før gæsterne kommer