Pebernød


PEBERNØD, opskrift på dejlig Pebernød til jule hyggen

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(100 personer)
Pebernød opskrift

250 gram Hvedemel
1/4 tsk. Hjortetaksalt
½ tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt nelliker
½ tsk. Peber
½ tsk. stødt ingefær
100 gram Smør
175 gram Sukker
1 Æg
2 spiseske Piskefløde 38%

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Mel, hjortetaksalt og krydderier blandes sammen.
Kold smør eller margarine hakkes i.
Sukker og æg røres til æggesnapse blanding, hvori fløden blandes.
Melet samles med æggesnapsen, og dejen æltes godt sammen.

Dejen trilles i fingertykke stænger, der skæres i små stykker og trilles til kugler. Bages i forvarmet ovn cirka 10-12 minutter ved 180 grader.

P.s. Dejen kan godt fryses ned og tages op senere, så du altid nemt kan lave friske Pebernødder.

Pebernød er et must i jule tiden

Værd at vide
Julens mest spiste kage er en Pebernød - mums