Brunkager


BRUNKAGER, opskrift på lækre Brunkager

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(175 personer)
Brunkager

300 g. Smør
250 g. Brun farin
250 g. Sirup, mørk
15 g. Kanelstang
7,5 g. Stødt Nelliker
½ teske Potaske
640 g. Hvedemel
65 g. Smuttede Mandler
Pomeransskal
Sukat

Brunekager fyld:
Sukat
Pomeransskal

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog smør, mørk farin og sirup sammen i en gryde.
Tilsæt krydderier.
Når det er koldt tilsættes mel, mandler, pomerans og sukat. Form til runde ruller/stænger, som lægges i køleskab.

Skær dem i papirtynde skiver og bag ved svag varme 170 grader.

Brunkager er et must til jul, men smager jo faktisk godt hele året.

Værd at vide
Julens kage dåser skal fyldes op med Brunkager, ellers er det ikke jul !!