Brunekager


BRUNEKAGER, opskrift på dejlige lækre Brunekager

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(180 personer)
Brunekager

300 g. Smør
250 g. Brun farin
250 g. Sirup, mørk
15 g. Kanelstang
7,5 g. Stødt Nelliker
½ teske Potaske
640 g. Hvedemel
65 g. Smuttede Mandler
Pomeransskal
Sukat

Brunekager fyld:
Sukat
Pomeransskal

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog smør, mørk farin og sirup sammen i en gryde.
Tilsæt krydderier.
Når det er koldt tilsættes mel, mandler, pomerans og sukat. Form til runde ruller/stænger, som lægges i køleskab.

Skær dem i papirtynde skiver og bag ved svag varme 170 grader.

Værd at vide
Brunekager er et must til jul, men smager jo faktisk godt hele året.