Rejecocktail med kæmpe rejer


REJECOCKTAIL KÆMPE REJER. Rejecocktail med kæmpe rejer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
16 kæmperejer
4 bambus spyd
200 g salat evt. af de mere spændene slags
2 dl Cremefraiche 18 %
120 g syltede agurker
1 dl soya
1 spsk rørsukker
2 spsk æbleeddike
1 moden avocado
Salt
Peber
Rørsukker
Citronsaft
1 spsk. rapsolie til stegning

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kom bambusspydene op i et fad og hæld vand over dem, så det dækker.
Tag rejerne og pil skallen af dem. Hvis man kan gøre det så fint, at halen bliver siddende på, er det ekstra fint.
Sæt 4 rejer på hvert spyd.
Skyl salaten grundigt under koldt vand, og sørg for at slynge den godt bagefter, så den ikke er for våd.
Kom Cremefraichen op i en skål. Tag de syltede agurker og skær dem i bitte små tern. (2x2 mm).
Kom de syltede agurker op i Cremefraichen og smag det til med salt, peber, rørsukker og citronsaft.
Kom soja, æbleeddike og 1 spsk. rørsukker i en gryde og lad det koge lige så stille i 3 minutter. Sæt det derefter til side.

Del avocadoen og tag stenen ud. Pil skallen af den og del den i 4 både.
Sæt en pande over høj varme og kom 1 spsk rapsolie på panden. Når olien er meget varm, steges spydene på panden, kort og varmt, ca. 1 minut på hver side. HUSK at krydre med salt og peber.
Anret salat og dressing på tallerknen, derefter avocado og spyd, og hæld så til sidst lidt af sojamarinaden over rejerne.