Karolines Lasagne


KAROLINES LASAGNE, Opskrift på Karolines lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Karolines Lasagne er her i en lettere justeret udgave, da jeg har syntes denne opskrift er lidt bedre.

250 gram friske lasagneplader, cirka 9-10 plader.

Lasagne kødsauce:
30 gram smør eller margarine
1 stort hakket zittauerløg
550 gram hakket oksekød
1 teske groft salt
friskkværnet peber
1 teske tørret basilikum
½ teske oregano
1 dåse koncentreret tomatpure, normalt er der 140 g. i dåsen
1½ dl bouillon(terning + vand)

Lasagne bechamelsauce:
30 g smør/margarine
3½ spiseske hvedemel
½ liter kogende mælk
1 dl piskefløde
salt og peber
½ teske revet muskatnød
200 g revet mild ost.

Lasagne gratinering:
Tyndt lag rasp
60 g smør.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lasagne kødsauce:
Svits det hakkede løg gyldent i smør/margarine tilsæt det hakkede kød og svits det med tilsæt derefter krydderier bouillon og tomatpure og lad det små snurre i cirka 10 min.

Bechamelsauce til Lasagnen:
Smelt smør/margarine i en gryde rør melet i og tilsæt derefter den kogende mælk lidt efter lidt kom krydderier revet ost og fløde i smag til med salt og hvid peber og lad det koge godt igennem.

Smør et ildfast fad med smøg/margarine. Læg lasagne kødsovs og bechamelsauce lagvis i fadet det øverste lag skal være bechamelsauce. Drys med rasp og fordel smørklatter hist og pist.

Bages 35-40 min. ved 200 grader på risten midt i ovnen.

Lad Lasagnen hvile i 10-15 før servering.

Prøv denne super gode opskrift på Karolines Lasagne med lidt justeringer.

Det er en virkelig velsmagende opskrift på Italienne Lasagne og du vil elske den

Værd at vide
Karolines Lasagne, er vel en af moderne inden for de Danske Lasagne opskrifter, de har også nogle gode produkter til Lasagnen