Lasagne Hakket Oksekød


LASAGNE HAKKET OKSEKØD, opskrift på Lasagne hakket oksekød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Lasagne hakket oksekød

Kødsauce
2 spsk. smør & olie
500 gram hakket oksekød (ca. 6% fedt)
4 finthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
5 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 200 g)
2 dåser hakkede tomater (a ca. 400 g)
1 spsk. sukker
2½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
12 forkogte lasagneplader (ca. 200 g)
3/4 liter Mornaysauce 5%
50 g Gratineringsost
2½ spsk. rasp

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bagetid: Ca. 35 min. ved 200°.

Kødsauce:
Varm fedtstof i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits kødet i cirka 2 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt løg og svits i cirka 2 min.
Tilsæt bladselleri og svits i yderligere cirka 2 min. Tilsæt resten af ingredienserne og kog saucen ved jævn varme og uden låg i cirka 15 min. Smag kødsaucen til.

Del kødsaucen i 4 portioner og lasagnepladerne i 3 portioner. Læg først en portion kødsauce i et smurt, ovnfast fad (ca. 5 x 19 x 31 cm). Hæld ca. 1¼ dl ostesauce over. Dæk med en portion lasagneplader. Fortsæt i nævnte rækkefølge - slut med ostesauce. Drys ost og rasp over og bag lasagnen midt i ovnen.
Lad den trække tildækket i ca. 10 min.

Super lækker lasagne med hakket oksekød, du vil elske denne lasagne

Værd at vide
En rigtig Lasagne er med hakket oksekød, så kan vi lide den og sådan skal lasagnen være