Nem Lasagne


NEM LASAGNE, opskrift på nem Lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 15 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Nem Lasagne

8-10 lasagneplader

Lasagne kødsovs:
50 gram margarine
1 stort snittede løg
250 gram fintsnittede champignon
550 gram hakket oksekød
salt og friskkværnet peber
1 teske timian
1/2 tsk oregano
1 stor dåse koncentreret tomatpure
1-2 dl bouillon

1 liter mornay sovs

Revet ost efter smag

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt margarinen og svits løg og champignoner heri. Når dette er pænt gyldent, tages det op og kødet svitses.
Læg derefter løg og champignon tilbage i gryden og tilsæt tomatpure og bouillon.
Smag til med salt, peber, timian og oregano.

Smør et ildfast fad med margarine.
Læg kødsovs, lasagneplader, og mornaysovs skiftevis i fadet. Start med kødsovs og slut med mornaysovs.

Drys revet ost ovenpå efter smag og behag.

Bages midt i ovnen cirka 40 min ved 200 grader.

Værd at vide
Den klassiske Lasagne i en dejlig Nem udgave.