Grønkålslasagne


GRØNKÅLSLASAGNE, opskrift på Grønkålslasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Grønkålslasagne

12 lasagneplader

Lasagne fyld:
4 spiseske olivenolie
4 mellem store løg
400 gram grønkål
4 dl. bouillon

Lasagne sovs:
1/2 dl. olivenolie
5 spiseske hvedemel
5 dl. sojamælk
Salt og peber
Revet muskatnød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Løgene snittes, grønkålen ribbes og hakkes groft, og begge dele svitses i olie.
Bouillon og et drys salt hældes ved, og kålen simrer i 15 min. Der laves en opbagning af olie, mel og sojamælk.

Bechamelsovsen koges igennem, smages til og blandes i grønsagsfyldet, eller den hældes over retten til slut.

Lasagnepladerne lægges i tre lag i et smurt fad, start med et lag plader, kom 1/3 af stuvningen ovenpå, et nyt lag plader og stuvning og slut af med de sidste fire plader og stuvningen på toppen.

Lasagnen sættes i ovnen 50 min. ved 190 grader.

Værd at vide
Dejlig sund opskrift på Grønkålslasagne