Lasagnette


LASAGNETTE, opskrift på lækker Lasagnette

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Lasagnette

500 gram Frisk båndpasta

250 gram Champignon
250 gram Bacon
600 gram Hakket oksekød
70 gram Tomatpure koncenteret
1 dåse flåde tomater
2 fed presset hvidløg
2 teske oregano
1 teske paprika edelsuss
salt og peber

200 gram revet Mozerella ost

Lasagnette sovs:
½ dl. Mel
½ liter mælk
35 gram smør
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Start med at svitse halve champignon, bacon & kødet.
Bland derefter alle ingredienserne undtagen pastaen & osten. Lad det simre i cirka 20 minutter.

Sovs:
Start med at smelt smøren i en gryde hvor efter du hælder melet i og blander. Hæld nu mælken stille i mens du pisker, smag til med salt/peber.

Find en bradepande cirka 20x30 cm, læg det friske pasta i bunden, hæld kødsovsen over pastaen og fordel sovsen og osten kødsovsen.

Tænd ovnen på 200 grader og giv retten 35 minutter.

Værd at vide
Super dejlig opskrift på Lasagnette