Italienne Lasagne


ITALIENNE LASAGNE, opskrift på Italienne Lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
250 gram friske lasagneplader, cirka 9-10 plader.

Italienne Lasagne kødsauce:
25 gram smør eller margarine
1 stort hakket zittauerløg
550 gram hakket oksekød
1 tsk. groft salt
friskkværnet peper
1 teske tørret basilikum
½ teske oregano
1 dåse koncentreret tomatpure, normalt er der 140 g. i dåsen
1½ dl bouillon(terning + vand)

Lasagne bechamelsauce:
30 g smør/margarine
3½ spiseske hvedemel
½ liter kogende mælk
1 dl piskefløde
salt og peber
½ teske revet muskatnød
200 g revet mild ost.

Lasagne gratinering:
Tyndt lag rasp
60 g smør.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lasagne kødsauce:
Svits det hakkede løg gyldent i smør/margarine tilsæt det hakkede kød og svits det med tilsæt derefter krydderier bouillon og tomatpure og lad det små snurre i cirka 10 min.

Bechamelsauce til Lasagnen:
Smelt smør/magarine i en gryde rør melet i og tilsæt derefter den kogende mælk lidt efter lidt kom krydderier revet ost og fløde i smag til med salt og hvid peber og lad det koge godt igennem.

Smør et ildfast fad med smøg/margarine. Læg lasagne kødsovs og bechamelsauce lagvis i fadet det øverste lag skal være bechamelsauce. Drys med rasp og fordel smørklatter hist og pist.

Bages 35-40 min. ved 200 grader på risten midt i ovnen.

Lad Lasagnen hvile i 10-15 før servering.

Prøv denne super gode opskrift på Italienne Lasagne

Værd at vide
Det er en virkelig velsmagende opskrift på Italienne Lasagne og du vil elske den