Kartoffellasagne


KARTOFFELLASAGNE, opskrift på lækker Kartoffellasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Kartoffellasagne

600 g. hakket okse eller kalv og flæskekød
1 stort løg
2 spsk. olie
1 peberfrugt skåret i små stykker
1 fed hvidløg
hvidløgssalt
paprika
salt og peber

750 kg kartofler
margarine til at smøre fadet
100 g. revet smelteost

bechamelsovs:
30 g. smør
2 spsk. mel
3 dl. mælk
3 dl. bouillon
salt
revet muskat nød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Løg finthakket hvidløg og kød brunes i gryde i olien.
Når det er brunet kommes peberfrugten i og steger med i cirka 3 min kødet smages til med salt og krydderier.

De skrældede kartofler skæres i tynde skiver. Gør dig umage med at lave dem tynde :)

Bechamelsovsen laves på samme måde som en hvid opbagt sovs og smages til med revet muskat nød.

Så smøres margarine i bunden af et ovnfast fad og derpå lægges en 1/3 del af kartoffelskiverne taglagt i fadet. Derefter lægges er 1/3 del af kødet over og igen 1/3 Bechamelsovs, dette gentages og der sluttes således af med sovs.

Så kommes der revet ost på.
Bages i 225 grader varm ovn i 30-40 min

Opskrift på dejlig Kartoffellasagne

Værd at vide
Kartoffellasagne er en dejlig og lækker lasagne ikke mindst for dem der ikke er så pjattet med pasta lasagne