LASAGNE MED SPINAT OG FETA, opskrift på Lasagne med spinat og feta
|
Tilberedningstid:
30 min.
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Lasagne med spinat og feta ost
600 gram frossen, optøet hel spinat
Lasagne Tomatsauce: 30 gram smør 1 hakket løg 2 fed knust hvidløg 3 dåse hakkede flåedet tomater 1½ dl. vand 1 teske tørret oregano 2 teske salt Peber 9 tørrede forkogte lasagneplader 225 gram feta i tern 50 gram Mozarella ost
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lad spinaten dryppe af i en si.
Lasagne tomatsaucen: Smelt smør i en gryde og svits løg og hvidløg heri. Tilsæt de øvrige ingredienserne. Bring blandingen i kog og fortsæt ved svag varme i 15 min.
Lasagnen: Del tomatsaucen i 3 portioner, de øvrige ingredienser deles i 2 portioner. Læg lagvis, i et smurt ildfast fad, tomatsauce, lasagneplader, feta ost og spinat. Slut af med tomatsauce. Drys med Mozarella ost og bag lasagnen på 200 grader i cirka 35 min.
|
Værd at videPrøve denne dejlige sunde og lækre Lasagne med spinat og feta
|
|