Lasagne med Mornaysauce


LASAGNE MED MORNAYSAUCE, opskrift på Lasagne med Mornaysauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Lasagne med Mornaysauce

500-550 gram hakket oksekød
2 halv store gulerødder
1 stort løg
70 gram tomatpuré
1 dåse hakkede tomater
2 fed hvidløg
1.5 dl. grønsagsboullion
100 gram revet ost
2 spiseske oregano
½ spiseske rosmarin
Salt og peber
5 dl. Mornaysauce 12%
9 Lasagne plader

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Løg skæres fint, gulerødderne rives.
Løg svites i lidt margarine eller olie.
Hvidløg presses og tilsættes sammen med kødet og de revede gulerødder.
Boullion tilsættes, derefter kommet krydderierne i.
Dernæst tomatpuréen.
Gives et opkog, hvorefter kød sovsen simrer under låg ca. 1 time.

Fordeles i ovnfast fad skiftevis med kødsovs + mornaysauce, så et lag lasgneplader osv.
Til sidst drysses der ost på toppen.

Sættes i en 200 grader varm ovn i 25-30 min.

Værd at vide
Prøv denne gode Lasagne med Mornaysauce