Baconlasagne


BACONLASAGNE, opskrift på god Baconlasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Baconlasagne

2 Løg
2 fed Hvidløg
2 spiseske Olie
600 g. Hakket oksekød
1 dåse Hakkede tomater
100 g. Tomatpure
1 Bouillonterning
1 teske Oregano
1 teske Basilikum
Revet Muskatnød
Salt og Peber

10 dl. Hvid mælkesauce 4%
9-10 lasagneplader
125 g. Bacon i skiver
2 spiseske Rasp

Mozzarella ost til at drysse med

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Steg de hakkede løg i en gryde til de er brune sammen med lidt hvidløg.
Kom derefter oksekødet i gryden og brun det med. Efter kødet er brunet kommes hakkede tomater, tomatpure og bouillonterning i gryden, dernæst fyldes krydderierne i.
Krydr med revet muskatnød efter behag.
Lad det simre ved svag varme i cirka 25 minutter.

Smør et ovnfast fad cirka 20 x 30 cm., og kom lidt af bechamelsaucen i bunden, og derefter lasagnepladerne. Fyld på med kødsovs og derefter bechamelsaucen igen.

Når den sidste kødsovs er lagt, ligger man et lag baconskiverne inden den sidste bechamelsauce.
Oven på bechamelsaucen kommer man et tyndt lag med rasp, der giver en sprød skorpe. Drys med Mozzarella ost oven på efter behag.

Sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 40-45 minutter.

God opskrift på Lasagne med Bacon

Værd at vide
Dejlige opskrift på Baconlasagne