Mor´s bedste Lasagne


MOR´S BEDSTE LASAGNE, opskrift på Mor´s bedste Lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Mor´s bedste Lasagne

9-10 Lasagne plader
500 gram svinekød eller oksekød
2 finhakket løg
2 groftreven gulerødder
2 stilke af bladselleri som finskæres
4 fed presset hvidløg
3 teskeer fuld oregano
1 teske timian
1 teske salt
Revet muskatnød
Peber efter behag
6 dl bouillon
140 gram tomatpure

Mor´s Lasagne Bechamelsauce:

35 gram margarine
5 spiseskeer hvedemel
1 liter letmælk
½ teske salt
Revet muskatnød
110 gram revet mozzarella ost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lasagne fyldet:
Svits løg i en gryde, tilsæt derefter kødet og fortsæt til det er svitset brunt.
Tilsæt her efter de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber. Lad saucen stå og simre i 20-24 min.

Bechamelsauce:
Smelt margarinen i en gryde og rør mel i.
Tilsæt forsigtig lidt mælk af gangen.
Kog sovsen igennem og tilsæt salt og revet muskatnød.
Tilsæt herefter osten og rør rundt i 15 min.

Smør det ovnfaste fad med lidt margarine, og hæld en sjat sovsefyld i bunden, og så læg skiftevis lasagne plader, sovsefyld og Bechamelsauce. Slut med Bechamelsauce oven på Lasagnen.

Denne super lækre Lasagne skal stå i ovnen på 200 grader i 35-40 minutter.

Lasagnen skal hvile i 10-15 min. inden der spises.

Værd at vide
Vil du have en god Lasagne, så prøv Mor´s bedste Lasagne