Danmarks bedste Lasagne


DANMARKS BEDSTE LASAGNE, opskrift på Danmarks bedste lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Danmarks bedste Lasagne - intet mindre, mums

9 Lasagne plader
500 gram svinekød eller oksekød
2 finhakket løg
2 groftreven gulerødder
2 stilke af bladselleri som finskæres
4 fed presset hvidløg
3 teskeer fuld oregano
1 teske timian
1 teske salt
Revet muskatnød
Peber efter behag
6 dl bouillon
140 gram tomatpure

Lasagne Bechamelsauce:

35 gram margarine
5 spiseskeer hvedemel
1 liter letmælk
½ teske salt
Revet muskatnød
110 gram revet mozzarela ost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lasagne fyldet:
Svits løg i en gryde, tilsæt derefter kødet og fortsæt til det er svitset brunt.
Tilsæt her efter de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber. Lad saucen stå og simre i 20-24 min.

Bechamel-sauce:
Smelt margarinen i en gryde og rør mel i.
Tilsæt forsigtig lidt mælk af gangen.
Kog sovsen igennem og tilsæt salt og revet muskatnød.
Tilsæt herefter osten og rør rundt i 15 min.

Smør det ovnfaste fad med lidt margarine, og hæld en sjat sovsefyld i bunden, og så læg skiftevis lasagne plader, sovsefyld og Bechamelsauce. Slut med Bechamelsauce oven på Lasagnen.

Denne super lækre Lasagne skal stå i ovnen på 200 grader i 35-40 minutter.

Selv om det er Danmarks bedste Lasagne skal den alligevel hvile i 10 min. inden I spiser.

Tro os - prøv denne Lasagne, intet mindre end Verdens bedste Lasagne opskrift

Værd at vide
Prøv Danmarks bedste Lasagne opskrift, mums