Lakselasagne


LAKSELASAGNE, opskrift på lækker Laskelasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Lakselasagne
35 g. Smør
50 g. Hvedemel
6 dl. Mælk
1 Citron
Salt og Peber
½ teske revet Muskatnød
4 teskeer frisk Dild

500 g. lasagneplader
500 g. Spinat, pillet for urenheder og stilke
500 g. Lakse-filet uden skind

70 g. Parmesanost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen.
Tilsæt mel og mælk. Sæt gryden tilbage over varmen og bring i kog under stadig piskning.
Riv citronen og tilsæt citronskal, salt, peber og revet muskatnød. Lad det simre cirka 5-7 minutter.

Tag gryden af varmen og rør fint klippet dild i.

Smør et ildfastfad og hæld en sjat sovs i bunden, og dæk så bunden med lasagneplader. Hæld lidt sovs på pladerne, herefter lidt spinat og laks. Fortsæt med at lægge lasagneplader, sovs, spinat og laks indtil der er 3-4 lag pasta. Afslut med et lag sauce. Drys med parmesan jævnt ud over lakselasagnen.

Bag Lakselasagne i 35-40 minutter ved 190 grader.

Værd at vide
Super god måde at få fisk på, prøve denne Lakselasagne - det er mums