Lasagne med Gulerødder


LASAGNE MED GULERØDDER, opskrift på Lasagne med gulerødder

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Lasagne med Gulerødder

50 gram hvedemel
50 gram smør
8 dl. mælk
2 dl.creme fraiche
1 teske peber
170 gram revet ost
4 let sammenpiskede æg
2-3 spiseske pesto
750 gram revet gulerødder
250 gram forkogte lasagne-plader

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smørret smeltes i en gryde og melet røres i.
Blandingen afbages og mælk, creme fraiche og peber tilsættes langsomt under omrøring.
Saucen koger videre ved lav varme, til den er tyk og cremet.

Saucen tages af, og 60% af osten blandes i. Når saucen er let afkølet, tilsættes æggene under omrøring.

1/3 af saucen tages fra til toppen af lasagnen. Resten blandes med pesto og reven gulerod.

Lasagnen lægges sammen af skiftevis gulerodssauce og lasagneplader. Den sidste 1/3 af saucen hældes over lasagnen, og resten af osten drysses på, mere ost kan bruges hvis du er oste elsker.

Lad lasagnen trække i cirka 20 minutter før den sættes i ovnen i cirka 40 minutter ved 160 grader til overfladen er gylden og sprød.

Lad Lasagnen hvile 10 min. inden I spiser.

Prøv denne dejlige lasagne med gulerødder, sund og god vegetar ret

Værd at vide
Lasagne med Gulerødder