Hjemmelavet Lasagne


HJEMMELAVET LASAGNE, opskrift på Hjemmelavet Lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Hjemmelavet Lasagne
1 pakke pastaplader, gerne friske
500 g. hakket oksekød
2 spsk olivenolie
2 finthakkede løg
2 fed finthakket hvidløg
2 røde snackpeber
1 lille dåse tomatkoncentrat
1½ oksebouillonterning
½ finthakket chili
1 dl. fløde
1 dåse hakket tomat
2 dl mælk
1 dl rødvin
2 tsk basilikum
2 tsk oregano
2 tsk paprika
½ tsk peber
2 tsk sukker
1 skvæt citronsaft
200 g revet ost, fx mozzarella

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tænd ovnen på 200 grader. Varm olivenolie i en stor gryde, og svits løg til de er klare. Brun det hakkede oksekød heri. Skær peberfrugterne i stykker og blend i blender eller med stavblender sammen med tomatkoncentrat, og vend blandingen i kødet. Tilsæt hvidløg, chili og krydderier, herefter hakket tomat, fløde, vin, citron og mælk sammen med bouillonterningen. Juster væskemængden med mælk eller vand, og smag til. har man tid kan blandingen med fordel stå og simre 15 minutter.

Læg et lag kødsovs i bunden af et ildfast fad, og fordel herefter lagvis lasagneplader og kødsovs (slut af med sovs).

Gratineres i ovnen 20 minutter ved 200 grader. Når de første 10 minutter er gået fordeles osten og lasagnen bages færdig. Lad lasagnen stå trække 5-10 minutter inden servering.
Serveres med grøn salat og grovflutes.

Der kan med fordel fordeles et lag Mornaysauce midt i samt øverst på lasagnen.

Værd at vide
Super lækker opskrift på Hjemmelavet Lasagne, prøv den og smil bagefter :)