Grønsagslasagne


GRØNSAGSLASAGNE, opskrift på lækker Grønsagslasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Grønsagslasagne

1 Rød peber
400 g. Champignon
300 g. Gulerødder ca. 3-5 stk
600 g. Squash
2 store løg
2 fed Hvidløg
5 dl. Mornaysauce
1 dåse Hakkede tomater
1 Bouillonterning
Timian
Oregano
Basilikum
Salt og Peber
10 lasagneplader

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Grøntsagerne rengøres og skæres i mindre stykker.

Svits de hakkede løg og de knuste hvidløg i lidt olie, tilsæt de øvrige grøntsager og svits dem med nogle minutter til de begynder at afgive væde.

Tilsæt en dåse tomaterne og lidt vand og en bouillonterning samt krydderier. Der skal være væde ved cirka halvdelen af grøntsagerne.

Når grøntsagerne er møre lægges de skiftevis og lagvis med mornaysauce og lasagneplader.

Varmes cirka 35-38 minutter ved 210 grader.

Værd at vide
Dejlige vegetar ret og god opskrift på Grønsagslasagne