Lasagne med Grønkål


LASAGNE MED GRØNKÅL, opskrift på Lasagne med grønkål

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Lasagne med Grønkål

12 lasagneplader

Lasagne fyld:
4 spiseske olivenolie
3 store løg
400 gram grønkål
4 dl. bouillon

Lasagne sovs:
1/2 dl. olivenolie
5 spiseske mel
5 dl. sojamælk
salt og peber
muskatnød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Løgene snittes, grønkålen ribbes og urenheder og stilke og hakkes groft, og begge dele svitses i olie.
Bouillon og et drys salt hældes ved, og kålen simrer i 15 min. Der laves en opbagning af olie, mel og sojamælk. Bechamelsovsen koges igennem, smages til og blandes i grøntsags-fyldet, eller den hældes over retten til slut.

Lasagnepladerne lægges i tre lag i et smurt fad, læg et lag plader nederst, kom 1/3 af stuvningen ovenpå, et nyt lag plader og stuvning og slut af med de sidste fire plader og stuvningen på toppen.

Lasagnen sættes i ovnen 50-60 min. ved 190 grader.

Værd at vide
Super lækker opskrift på Lasagne med Grønkål