Vegetar Lasagne med hytteost


VEGETAR LASAGNE, opskrift på vegetar Lasagne med hytteost

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Vegetar Lasagne med hytteost

16-18 lasagneplader
1 spiseske olie til kogning
vand

Spinatstuvning:
3 spiseske smør
4 spiseske mel
4 dl. mælk
salt
lidt sukker
½ kg. hakket frosset spinat

Ostesovsen
3 spiseske smør
4 spiseske mel
4 dl. letmælk
salt
revet muskat nød
500 gram hytteost
70 gram hasselnødde flager

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lad spinaten tø og dryppe fri for væde. Smelt smørret i en gryde, rør melet i og afbag med den kogende letmælk.
Lad det koge godt igennem under omrøring.
Bland spinaten i, kog igennem og smag til med salt og lidt sukker.

Ostesovsen:
Smelt smørret, rør melet i og afbag med den kogende mælk. Lad sovsen koge godt igennem og krydr med salt, peber og revet muskat. Rør hytteosten i.

Kog lasagnepladerne i vand ca. 3 minutter. Kog af flere gange og lægges enkeltvis på et viskestykke. Eller brug forkogte plader.

Læg pladerne skiftevis med spinat, ostesovs og hasselnødde flager i et ildfast fad eller en lille bradepande.
Øverste lag skal være ostesovs. Sæt fadet i ovnen ved 210 grader i cirka 28-30 minutter.

Værd at vide
God vegetar ret, prøve denne opskrift på vegetar Lasagne med hytteost