Grøn Lasagne


GRØN LASAGNE, opskrift på lækker grøn Lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Grøn Lasagne

2 store Løg
2 fed Hvidløg
1 spiseske Olivenolie
1 Rød peberfrugt
1 dåse Hakkede tomater
70 g. konc. Tomatpure
1 teske Herbes de Provence

500 g. Aubergine
500 g. Squash
Olivenolie

200 g. friske lasagneplader
5 dl. Mornaysauce 14%
100 g. Revet mozzarella ost, må godt være 45%
Salt og Peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Sauter finthakket løg og hvidløg i 1 spiseske olie og tilsæt peberfrugter i tern.
Vend det godt rundt og hæld de hakkede tomater i sammen med tomatpure, 2 dl vand og krydderi.
Lad saucen stå og snurre i 12-14 minutter. Krydr med salt og peber

Vask aubergine og courgetter og skær dem ud i lange skiver. Pensl dem med olie og bag dem i cirka 8-10 minutter ved 210 grader.

Brug et ovnfastfad.
Læg et tyndt lag mornaysauce i bunden af fadet, herefter lasagneplader, courgetter, tomatsauce, aubergine, mornaysauce, dette gentages.
Slut af med mornaysauce, drys lasagnen med ost og sæt fadet i ovnen ved 210 grader C i cirka 25-30 minutter til den er flot gylden.

Server med brød og salat

Værd at vide
Dejlige grøn lasagne, som er en vegetar ret.