Frisk Lasagne


FRISK LASAGNE, opskrift på lækker Frisk Lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 35 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Frisk Lasagne


Til kødsovsen
300 gram oksekød 10%
2 peberfrugter
5 store champignons
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 dåse hakkede tomater
140 gram koncenteret tomatpure
salt og peber
cayenne peber
paprika
2 teskeer sukker

olie til stegning

Til Bechamelsovsen:
25 gram smør
25 gram hvedemel
4 dl. skummet eller let-mælk
1 pakke frisk mozzarella skåret i små stykker
1 teske revet muskatnød
salt og peber

En pakke friske lasagne plader
Revet mozzarella ost
Lidt rasp

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Løget hakkes og steges i lidt sukker.

Kødet tilsættes og brunes. Der tilsættes hakket tomat og tomatpure, hvidløg og de forskellige krydderier.
Tilsæt 1 dl vand og lad det stå og simre lidt.

Skær peberfrugterne i mindre stykker, gulerødderne skæres i tern, champignonerne skives. Gulerødderne og peberfrugterne koges med, mens bechamelsovsen laves.

Smøret smeltes, og melet tilsættes.
Der omrøres nu kraftigt mens mælken hældes i.
Revet Muskatnød tilsættes.
Sovsen koges op, og kan eventuelt tilsættes lidt mel eller mælk.
Så tilsættes de små stykker mozzarella, der gennemvarmes, og der er klar til lasagnen.

Først ligges et lag købdsovs, og så et lag lasagneplader, så 1/2 af kødsovsen og et lag skivede champignoner og et lag af 1/2 af bechamelsovsen.
Dette gentages en gang til, og så et lag lasagneplader, hvorpå der drysses revet mozzarella ost og lidt rasp for at gøre den sprød.

Lasagnen bages i ovnen ved 210 g i cirka 35-40 min til den er lysebrun på overfladen.

Værd at vide
Prøv denne dejlige opskrift på lækker Frisk Lasagne