Lakse påskeæg


LAKSE PÅSKEÆG. Opskrift Lakse påskeæg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 æg
4 radiser
4 skiver agurk
4 spsk. cremefraiche
2 tsk. Sød chilisauce
salt & peber
2 store skiver røget laks
kapers

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog æggene hårde og pil dem. Skær en hat af æggene og skrab forsigtigt blommerne ud. Hak radiser og agurk og rør det med æggeblommerne, cremefraiche og chilisauce og smag til med salt og peber. Stil de tomme æggehvider i æggebægre og kom fyldet i. Flæk lakseskiverne og form dem til roser. Sæt en lakserose oven på hvert æg og pynt med kapers. Æggene pynter på påskebordet og smager godt sammen med en sildemad.