Fiskelasagne med sejfilet og spinat


FISKELASAGNE MED SEJFILET, opskrift på Fiskelasagne med sejfilet og spinat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Fiskelasagne med sejfilet og spinat

650 g. sejfilet uden skind
2 fed Hvidløg
1 stort Løg
400 g. Helbladet frosen spinat
Salt og Peber
4 dl. Vand
3 spiseske Smør
3 spiseske mel gerne hvedemel
5 dl. let eller sødmælk
revet Muskat nød
Salt og Peber
150 g. Revet mozzarella ost
9-10 lasagneplader

Revet mozzarella ost 45% til at drysse ovenpå.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Svits hakket løg og hvidløg i lidt olie, og tilsæt den optøet spinat samt salt og peber.

Derefter tilsætter du vand, og spinatblandingen skal have ca. 4-6 minutter ved svag varme. Hæld væden fra.

Skær fiskefileterne i tynde strimler.

Til ostesauce smeltes smørret. Pisk mel i og spæd op med mælk. Saucen koges igennem under omrøring, og der smages til med muskatnød, salt, peber og revet ost.

Smør et ovnfast fad, læg lagvis fiskefileter, spinatblanding, lasagneplader, ostesauce og så fortsættes. Det øverste lag skal være ostesauce, og der drysses et lag revet ost øverst efter smag og behag.

Lsagnen skal bages i ca. 30-40 minutter ved 200 grader C., og den serveres f.eks. med tomatsalat og brød.

Værd at vide
Super lækker opskrift på Fiskelasagne med sejfilet og spinat