Fiskelasagne, Torsk, Ørred eller sej


FISKELASAGNE, god opskrift på Fiskelasagne med Torsk, Ørred eller sej

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
FISKELASAGNE, god opskrift på Fiskelasagne med Torsk, Ørred eller sej

700 g. fileteret fisk, torsk, ørred eller sej
450 g. frossen hel spinat
1/2 liter Sauce Naturel eller med mælk
1 æg
1/2 teske revet muskatnød
9 stk. lasagneplader
salt og peber
50 g. revet ost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tø spinaten op i en gryde, eller tag den ud nogle timer før.

Skær fiskefileten i tynde skiver.
Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs.
Læg lasagnen i lag i et firekantet ovnfast fad på ca. 20 x 30 cm.
Læg ingredienserne i fadet i denne rækkefølge: Sovs, lasagneplader, fisk, lasagneplader, spinat, sovs, plader, fisk, plader, spinat og sovs.

Drys salt og peber på fiskelagene. Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 210° i cirka 40-45 min.

Værd at vide
FISKELASAGNE, god opskrift på Fiskelasagne med Torsk, Ørred eller sej