Hvidkåls Lasagne


HVIDKÅLS LASAGNE, opskrift på Hvidkåls lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Lasagne med hvidkål

600 g. Kalv og flæskekød hakket 14-18%
200 g. Løg, pillet vægt
2 fed Hvidløg
100 gram Gulerødder, skrællet vægt
1 teske Paprika
1 teske Chili, stødt
1 Bouillonterning
1 dl. Tomatketchup
godt 1 dl. Vand
Salt og Peber

1 kg Hvidkål
5 dl. Mornaysauce 5%

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Svits revet løg og hvidløg i lidt olie.
Drys paprika og chili på, derefter kødet.
Gulerødderne rives
Det revne gulerod, ketchup samt terning og vand hældes ved, og retten snurrer i cirka 14-16 min. uden låg.
Smages til med salt og peber.

Hvidkål snittes fint, læg et lag i bunden af et ovnfast fad, kødsaucen hældes over, og derefter et lag hvidkål igen. Herover hældes saucen.

Sættes i ovnen 200 grader i 25 min.

Lad den hvile lidt inden I spiser.

Værd at vide
Prøv denne lækre hvidkåls Lasagne, den er faktisk ret god og en noget anderledes lasagne