Champignon Lasagne


CHAMPIGNON LASAGNE, opskrift på Champignon Lasagne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 30 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Champignon lasagne

50 gram Smør
800 gram Champignoner, renset vægt
400 gram Skalotteløg
500 gram Helbladet spinat, dybfrost
1 teske Muskat
Salt og Peber
10 dl. Mornaysauce 5%
8 lasagneplader
8 spiseskeer revet Parmesan ost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at brune det. Svits champignon i kvarte og hakket løg i 3 min.

Pres væder fra spinaten. Vend den i champignonblandingen sammen med muskatnød, salt og peber.

Del champignonblandingen op i tre portioner.

Læg først en portion champignon blanding i et smurt ovnfast fad. Hæld cirka 1 1/2 dl Mornay sauce over.
Dæk med halvdelen af lasagnepladerne. Fortsæt skiftevis på denne måde og slut af med resten af Mornay saucen.

Drys med revet parmesan ost og bag midt i ovnen i 35 min ved 200 grader. Lad Lasagnen hvile inden servering.

Værd at vide
Prøv denne lækre Lasagne opskrift med champignon.