Avocadomad med rejer og pocheret æg


Avocadomad med rejer og pocheret æg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 15 min.

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
Avocadomad med rejer og pocheret æg

2 skiver rugbrød
2 maste avocadoer
saft af ½ citron
1 fed finthakket hvidløg
Tabasco, efter smag men 2-3 dråber er nok
Groft Salt og friskkværnet peber
2 tomater, skåret i tern
175 gram rejer, afdryppet
2 æg
vand
2 teske eddike

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland avocado med citronsaft, tabasco, hvidløg, salt og friskkværnet peber.
Smag til. Fordel det ovenpå rugbrødene.
Fordel rejerne ovenpå og krydr med lidt groft salt og friskkværnet peber.
Kom vand i en stor gryde, sammen med eddike og varm det op til det er lige under kogepunktet. Det må IKKE koge! Slå æggene ud i hver sin skål. Rør i vandet, så der ligesom skabes en hvirvelstrøm og hæld så et æg ned i midten. Saml hviden lidt med en ske og lad det stå i ca. 1-1½ minut.

Vandet må stadig IKKE koge, det er meget vigtigt, men det skal være lige under kogepunktet. Tag ægget op med en hulske og læg ovenpå rejerne.
Du gentagere dette med æg nr. 2
Læg tomater spredt ovenpå, krydr med salt og friskkværnet peber. Bør spises med det samme

Read more: http://www.newyorkerbyheart.com/2012/02/kold-lungebetaendelse.html#ixzz2Cr9j3Isi

Værd at vide
Lækker mad når du skal forkæle dig selv, Avocadomad med rejer og pocheret æg