Hjemmelavet pizzabunde


HJEMMELAVET PIZZA-BUNDE, opskrift på Hjemmelavet pizzabunde

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 25 min.

Nødvendige ingredienser
(5 personer)
Hjemmelavet pizzabunde - velegnet til fryseren

25 gram gær
20 gram honning
4 dl. vand
600 gram mel
25 gram salt

1 fed hvidløg
1 teske olie
1 teske chilipulver
1 teske oregano
400 gram hakkede tomater
1 teske rødvinseddike
½ håndfuld basilikumblade
salt og peber

250 gram mozzarella

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør gæren ud i vand, tilsæt honning og salt, og tilsæt melet lidt ad gangen. Ælt dejen godt.

Læg film over skålen, lad dejen hæve lunt i cirka 1 time.

Svits presset hvidløg i olie ved middel varme.

Tilsæt tomat, chili og oregano og lad sovsen simre ved svag varme 45 min.

Tilsæt eddike og grofthakket basilikum og smag til med salt og peber.

Varm ovnen op til 250 grader.

Del dejen i 5 dele.

Rul en dej tyndt ud, læg den på bagepapir, smør med 1/4 eller 1/6 af tomatsaucen og fordel 1/3 eller 1/2 iturevet mozzarella over saucen.

Bag pizzaen på nederste rille i 5-10 min til osten er smeltet og bunden gylden.

Gentag med hver pizza til du er færdig.

Når pizzaerne er kolde kan de pakkes enkeltvis i fryseposer, og så har man pizzabunde til at ligge og kan hurtigt lave pizzaer.

Værd at vide
Hjemmelavet pizzabunde, som er velegnet til fryseren.